De Nachtwakers raden aan – Editie 7

Facebooktwitter

 

De aanraders van deze week zijn voor u geselecteerd door Victor van der Sterren

 

Dit artikel over de ‘plaasmoorde’ in Zuid-Afrika werkt een hoognodig licht op de massamoord en terreur die blanken in die zogenaamde ‘regenboogstaat’ te lijden hebben. Wij kunnen zonder schroom zeggen dat er tijdens de Apartheid minder geweld en onderdrukking bestond dan nu. De communistische terroristen van het ANC hebben een gruwel aangericht, en in de nabije toekomst lijkt dit alleen erger te worden. Over de schaduwzijde van het zwarte regime in het huidige Zuid-Afrika wordt zelden gerapporteerd, terwijl deze realiteit voor veel onschuldige mensen dagelijks ellende en afschuw meebrengt. Hier hoort meer aandacht voor te zijn. In een ingezonden stuk schreef Leendert Visser voor de Nachtwakers al eerder over dit onderwerp. Anders dan velen kijken wij niet weg.

 


 

Over de vermeende zonden van de blanke mens gesproken: naast zaken als Apartheid (die weliswaar kwalijk waren, doch gewoon minder erg dan het alternatief) wordt ons ook altijd het kolonialisme verweten. Wel, het kolonialisme was eenvoudigweg een zegening voor de wereld. Ondanks zwaar overtrokken excessen heeft het kolonialisme grote delen van de wereld naar een hoger niveau getrokken. Dat veel landen in Afrika het na de dekolonisatie weer allemaal in de ellende hebben laten zakken is hun eigen schuld. Oost-Afrika kreeg van de Britten een hoogwaardig spoornetwerk als gratis erfenis. Sinds de onafhankelijkheid hebben landen als Kenia en Tanzania die infrastructuur niet of nauwelijks onderhouden, waardoor het nu letterlijk uiteen valt tot roestende resten. Wiens schuld is dat? Als het nog koloniën waren, was iedereen daar beter af.

Enfin. Ook in Amerika was het kolonialisme een goede zaak. Ja, inheemse culturen zijn dikwijls geheel verdwenen. Van de Azteken is niets meer over. En dat is maar goed ook. Uit dit artikel blijkt wel wat voor een volkje dat was: torens van honderden mensenschedels, en tientallen onthoofde kinderlijkjes. Niet als gevolg van oorlog of ziekte, maar als resultaat van hun “cultuur”. Lange tijd werden de verslagen over Azteekse rituele slachtpartijen afgedaan als leugens van de Spanjaarden. Die gemene kolonisten wilden gewoon die arme Azteken demoniseren! Nu blijkt steeds opnieuw dat die verhalen toch echt op waarheid berustten. Keer op keer worden de gruwelijke overblijfselen van de Azteekse wreedheid ontdekt. vondsten van honderden ritueel afgeslachte onschuldigen. Vele duizenden in totaal, inmiddels, en er liggen er ongetwijfeld nog veel meer begraven in de ruïnes van het Aztekenrijk.

Wij mogen de Spanjaarden dankbaar zijn dat zij dat helse rijk hebben ontbonden, en die bloeddorstige cultuur der Azteken hebben weggevaagd. Een cultuur waarvan de tempels rituele slachthuizen zijn, waar ‘menselijk vee’ onder het mes komt… dat is een cultuur die maar beter niet kan bestaan.

 


 

Dit artikel zet helder uiteen hoe het morele vacuüm op links ontstaat, en hoe dit is geworteld in de aard van de moderniteit zelf. Een absolute aanrader voor wie de decadentie van de linkse radicalen en de progressieve nihilisten wil begrijpen.

 


 

Over decadente en perverse bewegingen gesproken: naast de narren die het wanstaltige vaandel van de ontspoorde moderniteit dragen zijn er natuurlijk ook nog de barbaren die lopen met de bloedbesmeurde krijgsbanier van de islam. Dergelijke types zijn in hun wreedheid de tegenwoordige gelijken van de Azteken, en net zoals de Azteken kenmerken zij zich door de onderdrukking van alle andersgezinden. Vandaag de dag doden islamieten kritische cartoonisten; in de vroegste dagen van de islam viel kritische dichters eenzelfde lot ten deel. De moeite van het lezen waard, om in te zien dat de islam vanaf dag één tiranniek was, en in al die eeuwen geen spat is verandert. Wie hoopt dat er binnenkort een “moderne, Verlichte islam” kan of zal ontstaan, die houdt zichzelf (en anderen) alleen maar voor de gek.

 


 

Om anders te zijn (en te blijven) dan de verbitterde islam is het voor de traditionalisten in het Westen raadzaam om de deugden van liefde en vreugd niet uit het oog te verliezen. Dit artikel gaat in op die kwestie, en is het lezen meer dan waard. Geconfronteerd met barbaren en decadentie, met dagelijks geweld en verderf, is het voor ons maar al te gemakkelijk om zelf ook verbitterd te raken. Doch zelfs in de meest verwrongen tijden is het beter om te blijven genieten van wat goed en schoon is.

Wij moeten ook onthouden waarvoor wij staan en strijden, tenslotte. Niet in de laatste plaats voor onze eigen ziel.

 


 

Wij sluiten af met het wekelijkse rapport inzake de wrede gesel die islam heet. Ook de afgelopen week hebben de aanhangers van de doodscultus weer honderden mensen gedood, verminkt en verwond. Die terreur houdt aan, en dat zal zo blijven totdat beschaafde mensen de wil opbrengen om de islam geheel uit te bannen.

Wij bieden u een overzicht van de islamitische terreur, en wij raden u aan het aandachtig te lezen. Het is beslist niet prettig, maar wegkijken is dodelijk. Wij horen onder ogen te zien waarmee wij worden geconfronteerd. Dit overzicht loopt van Zaterdag de zestiende tot Vrijdag de tweeëntwintigste, aangezien wij dit overzicht op Zondag publiceren, en berichten over aanslagen die deze Zaterdag hebben plaatsgevonden niet direct beschikbaar zijn.

 

Op Zaterdag vonden in Irak drie islamitische terreuraanvallen plaats. Een zelfmoordterrorist blies zich op in een winkel waarbij hij twee mensen wist te doden en zeven anderen verwondde. Een andere winkel werd eveneens opgeblazen, omdat er alcoholische drank werd verkocht en islamieten dat een doodsvonnis waard vinden: drie doden en negen gewonden. Tevens staken terroristen vijf agenten levend in brand. In Pakistan werd op een mensenrechtenactivist geschoten, waarbij diens lijfwacht om het leven kwam. Elders in dat land besloot een islamitische vader zijn twee dochters dood te schieten omdat ze vriendjes hadden, en Allah vindt dat onkuis. Tot slot werden in Afghanistan zes agenten doodgeschoten, en twee andere agenten verwond, toen islamitische terroristen het vuur openden.

Zondag vonden er twee aanslagen plaats in Afghanistan. Jihadisten lieten een bom afgaan in een electronicawinkel, waarbij vier mensen omkwamen en veertien gewond raakten. Elders werden acht onschuldigen doodgeschoten door de Taliban. In Pakistan was de Taliban ook actief, middels het plaatsen van een bom die zes mensen doodde. In Somalië werden vier beveiligers afgeslacht door de barbaren van de Islamitische Staat. In Nigeria werden vijf dorpelingen aan stukken gehakt door militanten van Boko Haram. In Irak plaatsten jihadisten een bom in een schoolgebouw: vijftien kinderen stierven, drieëntwintig raakten gewond.

Op Maandag werd in Irak een echtpaar onthoofd door jihadisten. Dezelfde dag werd er een bom onder een taxi in Bagdad geplaatst, waardoor één persoon omkwam en een ander gewond raakte. In Afghanistan werden drie ontvoerde humanitaire hulpverleners geëxecuteerd door islamieten. Elders blies de Taliban tevens zes mensen op. In Somalië opende al-Shabaab het vuur op een ambtenaar. Hij werd dodelijk getroffen: drie omstanders raakten gewond. In Syrië wisten jihadisten met een bom een klein kind op te blazen. Zes andere kinderen raakten zwaar gewond. In Nigeria werd een humanitaire hulppost opgeblazen door jihadisten, waarbij vijftien onschuldigen stierven, en drieënveertig anderen gewond raakten.

Dinsdag drie aanslagen in Irak: een boer werd doodgeschoten op weg naar huis, en twee zelfmoordterroristen bliezen een restaurant op— waarbij drie doden en vierendertig gewonden vielen. Elders in Irak werd een arts samen met twaalf patiënten vermoord door de Islamitische Staat. Een snelle dood, tenminste: dezelfde dag werd ook een massagraf ontdekt met de overblijfselen van veertig zwaar gefolterde slachtoffers van de Islamitische Staat. In Pakistan werd dezelfde dag een bom in een fabriek geplaatst. De ontploffing kostte vijf hardwerkende mensen het leven. Acht anderen raakten gewond.

Twee aanslagen in Irak op Woensdag. Een winkelier werd opgeblazen; elders werd een landmijn bij een school geplaatst, waardoor vier kinderen uiteen werden gereten. In Irak werd ook nog een massagraf gevonden: nog twintig gefolterde slachtoffers van de islam. Een autobom in Somalië kostte dezelfde dag één persoon het leven, terwijl drie anderen gewond raakten. In Syrië werd ook een onschuldige man opgeblazen door terroristen. In Nigeria vielen de beesten van Boko Haram een agrarisch dorpje aan. Negen doden, vierentwintig gewonden, en vele vermisten voor wiens leven wordt gevreesd.

Op Donderdag werden vijf mensen gedood en twee verwond tijdens een Taliban-aanval. In India wierpen islamieten een granaat in een bus. Drie doden, dertig gewonden.

Op Vrijdag werd in Afghanistan een man in zijn eigen huis afgeslacht door de Taliban. In Thailand werden agenten aangevallen door moordlustige Mohammedanen: vier van hen werden gedood, zeven raakten gewond.

 

In totaal werden de afgelopen week 218 mensen gedood in naam van de islam; 253 onschuldigen raakten gewond als gevolg van islamitische terreur.

In heel 2017 zijn er tot nu toe 1532 islamitische terreuraanslagen geweest, in 56 landen, waarbij 10.686 doden en 11.036 gewonden vielen.

Facebooktwitter

Be the first to comment on "De Nachtwakers raden aan – Editie 7"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten