Tegen de volksvervanging: oplossingen voor de demographische crisis

Facebooktwitter

Ik wil het met u hebben over de demographische crisis en het linkse beleid van volksvervanging. Let eens goed op de standpunten van linkse personen en organisaties, en het zal u snel opvallen: dezelfde (linkse) types die beweren dat overbevolking een vreselijk gevaar is en dat we in het Westen dus vooral minder kinderen moeten krijgen, zijn óók de lui die stellen dat massale immigratie uit niet-Westersche landen absoluut nodig is om de vergrijzing op te vangen. Hoe men het ook wendt of keert… dat is toch echt de politiek van de volksvervanging, en wie dat afdoet als een mythe of een samenzweringstheorie is zo gek als een deur.

Bedenk dat in realiteit de overbevolking helemaal niet plaatsvindt in het Westen. De bevolking krimpt hier juist. En dat is het gevolg van… links beleid. De belastingdruk is hier enorm, een gezin van tweeverdieners is tegenwoordig bijna voor iedereen noodzakelijk om het hoofd boven water te houden, en kinderen zijn zelfs met enige subsidie nauwelijks te bekostigen. In een traditionele samenleving, met een lage belastingdruk, waar éénverdienersgezinnen de standaard zijn en de andere ouder thuis is om de kinderen op voeden, worden gewoon meer kinderen geboren. In meer traditionele landen in het Westen zie je dat ook nog meer. Maar overal in het Westen is de bevolkingsgroei ofwel gestopt, ofwel omgeslagen in krimp. En hoewel exponentiële bevolkingsgroei voor problemen zorgt, is krimp niet minder schadelijk.

In de derde wereld is daarentegen een heuse bevolkingsexplosie gaande, en dat komt door het (wederom linkse) beleid waarbij het Westen alles doet om sterfgevallen aldaar te voorkomen. De bevolking krijgt daar van oudsher hele horden kinderen, in de verwachting dat zeker twee derde ervan toch jong overlijdt. In primitieve culturen is dat de norm. Maar als wij dan komen ‘helpen’ en de meest dodelijke ziekten steeds verder uitbannen, dan ontstaat in de derde wereld heel snel een gigantische overbevolking. Het locale systeem (zowel sociaal als ecologisch) kan dat helemaal niet aan, dus dat draagt sterk bij aan conflicten over schaarse middelen– en aan een migratiegolf richting het rijke Westen.

Kortom: de linkse waanzinnigen pleiten voor demographische zelfmoord in het Westen, en bespoedigen vreselijke overbevolking in de derde wereld. Hun oplossing is… meer van hetzelfde! Het is onmogelijk dat ze dit niet doorhebben. Er zullen idioten tussen zitten, maar flink wat van die anti-blanke activisten zijn gewoon uit op de vernietiging van de blanke Europeaan.

Indien wij erin konden slagen om het aantal geboorten in niet het Westen, maar in de derde wereld radicaal terug te dringen, dan was het probleem direct een stuk minder acuut. Maar dáár pleit links niet voor. Want links wil dat wij, blanke Westerlingen, onszelf doen uitsterven, terwijl de horden aan overtollige schepsels uit Afrika en andere onderontwikkelde gebieden hierheen komen en onze plaats innemen.

Wat is noodzakelijk om de demographische crisis op te lossen? Allereerst moeten wij de drie bestanddelen van de crisis identificeren: te lage geboortecijfers in het Westen, te hoge geboortecijfers in de derde wereld, en een onaanvaardbare stroom migranten vanuit de derde wereld naar hier. Iedere oplossing die wij betrachten zal op al deze drie elementen een antwoord moeten bieden. Om die reden zal de oplossing meerdere elementen moeten behelzen.

Ten eerste zullen wij op binnenlands vlak het linkse beleid gewoon moeten staken. Dit zou betekenen dat de verzorgingsstaat geheel of vrijwel geheel verdwijnt, en het staatsapparaat terugkeert naar het takenpakket en de omvang van ongeveer honderd jaar geleden (zo niet honderdvijftig, hetgeen nog beter zou zijn). Het belangrijkste gevolg van die verandering zou zijn dat de belastingdruk dan ver naar beneden kan, en dat gemeenschappelijke associaties als gezin en kerk weer veel belangrijker worden in het menselijk bestaan. Gecombineerd betekenen deze factoren dat het traditionele éénverdienersgezin weer de sociale norm wordt, en dat het aantal kinderen dat wordt geboren in het Westen naar verwachting weer zal toenemen. Daarmee is het gevaar van de vergrijzing volledig afgewend, en krijgt onze bevolkingspiramide weer een fatsoenlijk brede basis.

(Hier komt nog bij dat het afschaffen van de verzorgingsstaat tevens enige invloed zal hebben op het indammen van de migrantenstroom, die immers primair bestaat uit gelukszoekers. Bij gebrek aan een grote herverdeelmachine waarbij zij slechts hun bruine hand op hoeven te houden zal in ieder geval een deel van dit opportunistische volk wegblijven.)

Ten tweede moeten wij ook op buitenlands vlak het linkse beleid afschaffen. Wij moeten alle ontwikkelingshulp staken, en de derde wereld op eigen kracht laten aanmodderen. Dat zal betekenen dat een groot deel van de (over)bevolking aldaar, thans kunstmatig in leven gehouden door tomeloze Westersche inzet, op zeer korte termijn zal afsterven. Dat klinkt hard, maar wij hebben de problemen daar niet veroorzaakt. Integendeel: alles dat ontwikkeld is in de derde wereld is het gevolg van colonialisme. Dat de spoorwegen in Oost-Afrika, aangelegd door Europeanen, in de post-coloniale tijd wegroesten omdat de Afrikanen zelf die dingen niet kunnen of willen onderhouden is hun schuld, niet de onze. En dat zij nog te dom zijn om condooms te gebruiken zelfs als wij die gratis verspreiden, dat is óók hun schuld. Wij moeten onze handen gewoon van de derde wereld aftrekken, en de mensen daar de gevolgen van hun eigen gedrag laten ervaren. Daarmee is ieder risico op overbevolking in dat deel van de wereld hoe dan ook opgelost.

Ten derde is er, naast het afschaffen van diverse vormen van links beleid, nog een belangrijke hervorming die kan bijdragen aan een wereldwijde oplossing van demographische problemen: wij moeten vol inzetten op kernenergie, en onafhankelijk worden van olie. De islamitische wereld draait op het geld dat wij thans voor olie betalen, en dit heeft in dat deel van de wereld ook geleid tot een dramatische bevolkingsgroei. Een einde aan het olie-tijdperk zal betekenen dat de islamitische wereld economisch instort, en terugvalt tot het niveau van een (grotendeels droog en zanderig) gebied vergelijkbaar met zwart Afrika qua ontwikkeling. Oftewel: het wordt het armste en minst nuttige gebied ter wereld, en zal niet langer in staat zijn een significante populatie te ondersteunen. Het aantal Mohammedanen neemt dan drastisch af door natuurlijke afsterving, en daarmee zal ook het aantal Mohammedaansche migranten drastisch afnemen.

(Let wel: in de periode van chaotische transitie, wanneer Afrika terugvalt naar tribaal barbarisme en de Arabische olie-rijkjes instorten, zullen er kortstondig juist veel méér ‘vluchtelingen’ hierheen trachten te komen. Een consequent beleid van gesloten—en met geweren bewaakte—poorten zal dan nodig zijn. Dat valt in het kader van ‘een einde aan links beleid’, overigens. Want bewaakte grenzen zijn de historische norm, en volledig open grenzen zijn een onnozele aberratie van de linkse moderniteit.)

Ten vierde (en tot slot) is het sluiten van de grenzen voor onwenselijke elementen niet voldoende. De graduele volksvervanging is namelijk al enige tijd bezig, en neemt recentelijk toe in hevigheid. Er zijn thans heel veel niet-Westersche personen in Europa aanwezig, die zich niet aan onze cultuur kunnen of willen aanpassen. Tegen de tijd dat we een einde kunnen maken aan het huidige linkse wanbeleid zullen het er nog veel meer zijn. Deze personen zullen wij dan ook massaal moeten repatriëren. Het afschaffen van de verzorgingsstaat zal enigszins bijdragen aan de bereidheid van deze types om te vertrekken, maar het zal hoe dan ook geen optionele exercitie moeten zijn. Uitsluitend niet-Westerlingen die hier volledig zijn ingeburgerd en die zichzelf kunnen bedruipen horen welkom te zijn. Alle anderen dienen te worden verwijderd uit Europa. Daar zijn geen mitsen of maren bij.

Met de vier bovenstaande maatregelen—en uitsluitend met deze maatregelen—zullen wij in staat zijn de demographische crisis volledig op te lossen. Natuurlijk zijn deze maatregelen niet zo gemakkelijk te implementeren. In principe kan worden gesteld dat de mogelijkheid om maatregel 2, 3 en 4 uit te voeren geheel berust op de uitvoering van de eerste maatregel. De diepste oorzaak van de demographische crisis is niet de massale instroom van volk uit de derde wereld, maar ons falen om daartegen op te treden… en ons falen om op te treden tegen onze eigen verzwakking. De oorzaak ligt hoe dan ook bij links. Wanneer wij de linkse politiek vernietigen, redden wij onszelf en herstellen wij zowel mondiaal als binnen onze eigen samenleving de juiste verhoudingen.

Gelukkig schept links, zoals altijd, zelf gretig het draagvlak voor de vernietiging van links. Het zijn de progressieve kwasten die aandringen op het beleid dat nu alle ellende veroorzaakt. Naar mate de ellende hier toeneemt reduceren de linkse progressieven zich tot een bende hautaine hypocrieten, die al hun critici fascisten noemen. Maar naar mate de ellende hier toeneemt krijgen steeds meer doodnormale mensen ook een pesthekel aan het linkse wanbeleid. Die doodnormale mensen worden echter niet serieus genomen, maar worden daarentegen door links uitgescholden en weggehoond. Dat zal uiteindelijk tot een reactie leiden, en die reactie zal keihard zijn.

De komende jaren, zo niet decennia, zal alles nog veel erger worden dan het nu is, en zal progressief links de macht blijven vasthouden. Rechtse hervormers zullen op iedere mogelijke manier worden tegengewerkt. Dit zal zowel de rechterflank radicaliseren als het draagvlak voor rechts verbreden. Als het tij uiteindelijk keert zal het niet enkel een klap zijn voor links, maar een heuse doodslag. En daarna kan de rechtse reactie beginnen: een grote schoonmaak, en het definitief opruimen van de linkse puinhopen.

Facebooktwitter

Be the first to comment on "Tegen de volksvervanging: oplossingen voor de demographische crisis"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten