Nice: de enige opties zijn onderwerpen, vechten of vluchten

Facebooktwitter

Nice, Frankrijk, tientallen doden. De dader riep Allahu Akbar, Islamitische Staat heeft de aanslag opgeëist, hoe verrassend: de Islam komt weer naar je toe deze zomer. De politici zijn vast weer geschrokken, ze zijn weer verbaasd, ze zijn weer geschokt, ik lees het niet eens meer. Het zijn loze woorden, of misschien nog wel erger dan dat, gevaarlijke woorden. De bevolking proberen te sussen in tijden van oorlog.

Naïeve linkse mensen zullen zonder twijfel weer oproepen tot een einde van de polarisatie, “not all muslims”, enfin u kent het wel. Want de ware, gewelddadige, aard van de islam ontdekken, DAT IS WAT DE TERRORISTEN WILLEN. Hoeveel linkse mensen zullen vandaag vooral bang zijn dat de aanslag zal worden gezien als het gelijk van Wilders? Dat de PVV nu weer zal stijgen in de peilingen? De PVV, dát is immers het ware gevaar.

Nou, lieve linkse mensjes, zal ik jullie eens iets verklappen? Geert Wilders hééft ook weer gelijk gekregen, alwéér. Hoeveel aanslagen moeten er nog volgen voordat jullie dat doorkrijgen? Ik kan jullie wel vast beloven dat de Islam buiten schot houden niet helpt. Bidden voor Nice trouwens ook niet. De Franse vlag in je facebookfoto al helemáál niet. Sterker nog, die onzin probeert de aandacht van de islam weg te halen. En wie dat doet, is misschien wel net zo schuldig aan deze moordpartij.

Er zijn eigenlijk maar drie oplossingen: onderwerpen, vechten of vluchten. Als we nu ons massaal onderwerpen aan de Islam zijn we ongetwijfeld veilig, dat is dan ook precies het doel van de islamisten. Kijk maar naar de aanslag/gijzeling in Bangladesh, zoals velen daarvoor: zij die koranverzen konden opdreunen kwamen vrij met de schrik. Toch is dat, mag ik hopen, voor niemand een bevredigende oplossing. Bekeren tot een doodscultus, stel je voor.

De volgende optie is vechten, maar hoe dan? Vuurwapens zijn in Nederland en België verboden. Terroristen trekken zich daar niets van aan, gewone burgers wel. Die willen geen strafblad en een veroordeling die het maken van carrière voorkomt. In een vechtsport trainen kan, maar je staat dan wel tegenover iemand die je van afstand kan bedreigen. Ook die optie heeft voorlopig helaas zijn beperkingen in Nederland.

Vluchten dan? Het klinkt wat laf, maar misschien moeten we concluderen dat West-Europa allang verloren is. De West-Europese leiders leggen de Islam geen strobreed in de weg, sterker nog, Angela Merkel en consorten nodigen ze zelfs uit, waardoor we nu meer dan een miljoen mohammedanen erbij hebben gekregen. Kijkt u eens naar dit kaartje. Wat valt er op? De aanslagen van de afgelopen jaren hebben allemaal plaatsgevonden in de groene gebiedjes waar de islam het meest aanwezig is; van Nederland en België tot Spanje en van het Verenigd Koninkrijk tot Duitsland. Naast aanslagen is onze maatschappij ook verrijkt met massa-verkrachtingen en criminaliteit. Nee, West-Europa is allang gedoemd.

Net zoals in 1683 komt de redding weer vanuit de Polen en andere Oost-Europese volkeren. Polen is nagenoeg moslimvrij, hetzelfde geldt voor Hongarije, Slowakije, Tsjechië, en de Baltische Staten. En ze willen dat zo houden. Ze hebben de “uitnodiging” van de EU om verplicht moslims op te nemen dan ook vriendelijk afgewezen. Uw Kolonel gaat deze zomer dan ook de historische binnenstad van Vilnius van dichtbij bekijken. Het percentage moslims is daar overigens 0,15 %. Indien u een andere keuze neemt respecteer ik dat natuurlijk van harte. Gaat u dan maar rustig slapen, u wordt vanzelf wakker.

Facebooktwitter

Be the first to comment on "Nice: de enige opties zijn onderwerpen, vechten of vluchten"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten