Rutte is geschokt? Rutte moet zich schamen!

Facebooktwitter

Kort na de aanslag in homoclub Pulse in Orlando startte direct de gebruikelijke procedure om de islam weer van alle schuld te verschonen. Door de media, door links, door de regering. Premier Rutte zei geschokt te zijn. Geschokt, hij zei het echt. 53 doden door de islam, dat zei hij niet. Ik ben niet geschokt, ik ben woedend.

Facebookbericht Rutte

De Islamitische Staat heeft de aanslag al opgeëist. De staat die islamitisch is pleegt zo al de zoveelste aanslag op Westers grondgebied. Deze aanslag maakt ook maar weer duidelijk dat links volledig voor de moslims door de knieën gaat. Die staan blijkbaar toch net even een treetje hoger op de progressieve hiërarchie dan homo’s. De homogemeenschap wordt geofferd op het altaar van de mulitculturaliteit.

53 mensen dood door een islamist, maar laten we de islam vooral niet noemen. Er wordt weggekeken, genegeerd, verstopt. Zoals we eerder bij de islamitische massaverkrachting in Keulen zagen dat de feiten dagen werden achtergehouden, zo zien we nu dat men van een schietpartij spreekt in plaats van islamitisch terreur. Alsof je 9/11 een vliegtuigramp noemt. Het is het probleem verstoppen.

Pim Fortuyn waarschuwde u. Geert Wilders waarschuwde u. Hans Jansen waarschuwde u. Velen waarschuwden u, waaronder ook ik in mijn eerste artikel op deze site. Maar schijnbaar vind de politieke en journalistieke elite het belangrijker om de islam uit de wind te houden dan om het probleem aan te pakken. Zoals de Zweedse korpschef al zei na het uitkomen van de achtergehouden islamitische massa-aanrandingen op een festival: “Soms durven we niet te zeggen hoe de vork in de steel zit, omdat we denken dat de (extreemrechtse) Zweden Democraten in de kaart zal spelen.” Zij die waarschuwen worden de dader, zij die wegkijken de zelfbenoemde helden van links.

Geschokt was Rutte. Nu nog geschokt zijn van islamitisch terreur is als langs het spoor wonen en steeds opschrikken bij een voorbijrazende trein. Dat lijkt te wijzen op beginnend Alzheimers. Dit is waarom het broeit in Nederland, dit is waarom de gewone man en vrouw het spuugzat zijn. Politici, journalisten; ze liegen. Maar wie nu nog wegkijkt, negeert en verstopt, is net zo schuldig aan de volgende aanslag als de islam zelf.

Facebooktwitter

Be the first to comment on "Rutte is geschokt? Rutte moet zich schamen!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten