Erdoğan, je bent een geitenneuker

Foto door www.kremlin.ru, CC BY 4.0 [http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/]
Facebooktwitter

Een mededeling van algemeen nut: Recep Tayyip Erdoğan is een geitenneuker. Of hij daadwerkelijk physiek geiten neukt doet niet ter zake, hoewel het mij geenszins zou verbazen, aangezien het een concreet feit is dat talloze islamitische jochies hun eerste sexuele ervaring hebben met een dier. Of met een ander islamitisch jochie, hetgeen—islamitische jochies kennende—mogelijkerwijs nog erger is. Hoe dan ook; het maakt niet uit of die smeerpijp Erdoğan zich concreet heeft vergrepen aan één of meerdere exemplaren van de soort Capra.

Het maakt niet uit, want hij is hoe dan ook een geitenneuker. In de overdrachtelijke zin. Erdoğan is het soort schepsel (ik durf hem geen ‘mens’ te noemen) waarvan ieder weldenkend persoon ogenblikkelijk inziet dat hij niet deugt. Dat hij ergens in zijn spuuglelijke dictatorkop gewoon niet spoort. Neukt hij geiten? Wie weet… maar het klinkt geloofwaardig!

Ik heb enige jaren ervaring met moezelmannen, en ik heb nog niet het genoegen gehad er eentje tegen te komen die deugt, maar deze Turksche brulaap is zonder meer één van de meest wanstaltige exemplaren. Ook al heeft hij nog nooit een geit aangeraakt (hetgeen ik betwijfel, hoor!) — hij heeft gewoon de algemene vorm en uitstraling van een ziekelijke pervert die zich op een geheel verkéérde manier zou vermaken op een kinderboerderij. Waarbij ik niet durf uit te sluiten dat hij zich niet alleen aan de diverse beesten, maar ook nog eens aan de eventueel aanwezige kinderen zou vergrijpen. Daar is hij het type wel voor.

Wat ik eigenlijk probeer te zeggen is: Erdoğan, je bent een stuk vuilnis in (min of meer) menselijke vorm. Je bent een lompe dictator, en niet eens een bekwame. Je bent een schoft van laag allooi. Ik mag je niet. Het kan me geen flikker schelen of je echt geiten neukt; ik weet gewoon dat je boos wordt als iemand het zegt, en daarom zeg ik het. Omdat jij mensen die kritiek op jou hebben de mond wil snoeren, en omdat ik je godverdomme het genoegen niet gun dat het zou lukken. Een rechtvaardige wereld is een wereld waar vierentwintig uur per dag een menigte buiten jouw slaapkamerraam staat, met roeptoeters, schreeuwende “Erdoğan is een geitenneuker! Erdoğan is een geitenneuker! Erdoğan is een geitenneuker!” — totdat dat je jezelf uit pure ellende opknoopt.

Dat de dag snel moge aanbreken, jij vieze geitenneuker. Tot die dag blijft ieder rechtschapen mens jou beledigen. Niet omdat wij onbeschoft zijn, maar puur omdat jij het zo ontzettend verdient… geitenneuker.

Facebooktwitter

Be the first to comment on "Erdoğan, je bent een geitenneuker"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten