De Nachtwakers Raden Aan – Editie 4

Facebooktwitter

Alweer enige tijd geleden verscheen er in de Volkskrant een interessant artikel over de jonge ondernemers achter Paypal. Stuk voor stuk zijn deze ondernemers tegenwoordig verbonden aan bijna alle grote interenetbedrijven van tegenwoordig. Van AirBnB tot Uber en van Facebook tot LinkedIn. Het waren bovendien allemaal libertariërs. Een bewuste actie van mensen als Peter Thiel en Max Levchin; ze wilden mensen die hetzelfde dachten als zijzelf. Een interessant kijkje in de vorming van silicon valley zoals dat er nu uitziet. (Aangeraden door Jasper de Groot)

Facebooktwitter

Be the first to comment on "De Nachtwakers Raden Aan – Editie 4"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten